U-gebouw op Zernike dicht wegens spoedwerkzaamheden aan de cv

Lessen in het U-gebouw op Zernike zijn donderdag en vrijdag verplaatst door spoedwerkzaamheden aan de centrale verwarming. Problemen met de cv-ketel kunnen gevaarlijke situaties opleveren.

De Faculty of Science and Engineering (FSE) stuurde eerder deze week al een e-mail naar studenten om hen op de hoogte te brengen van de roosterwijzigingen vanwege werkzaamheden in het U-gebouw.

Momenteel vinden er spoedwerkzaamheden plaats aan de cv-ketel. De week voor de kerstvakantie sluit het U-gebouw opnieuw zijn deuren om de centrale verwarming volledig te repareren.

‘De situatie is urgent, de reparatie kan niet worden uitgesteld’, vertelt Loes Schaafsma, directeur van de school of science and engineering. 

Lessen verplaatsen

Momenteel zijn roosteraars en opleidingen druk in de weer om lesactiviteiten te verplaatsen die gepland stonden voor eind dit jaar. Na de kerstvakantie zullen studenten van de faculteit gewoon weer les hebben in het U-gebouw.

De Faculty of Science and Engineering huurt zalen bij de Hanzehogeschool, eigenaar van het U-gebouw. De reparaties liggen dus in handen van de Hanze. Begin februari kunnen de studenten terecht in de Feringa Building.

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties