RUG krijgt Corporate Academy

Een cursus ‘Slimmer werken met PowerPoint’, een lesje ‘Doceren in het Engels’ of toch een training ‘Teamontwikkeling’? De RUG heeft de wereld aan cursussen voor medewerkers. Maar tot nu toe zijn ze niet altijd even makkelijk te vinden. De Corporate Academy moet daar verandering in brengen.
Door Peter Keizer

Op dit moment is informatie over de cursussen versnipperd over de RUG-website. Daarnaast is het voor personeelsleden soms lastig kiezen, omdat diverse trainingen elkaar lijken te overlappen.

‘Het is voor veel medewerkers lastig om dit aanbod te vinden of zelfs met een minimaal aantal muisklikken te bereiken. Je moet al ongeveer weten waar het antwoord staat, als je begint met zoeken’, concludeert een werkgroep die door het universiteitsbestuur is ingesteld om de Corporate Academy op te zetten.

De toekomstige website van de Corporate Academy moet het complete aanbod bij elkaar brengen en een stuk gebruiksvriendelijker weergeven. Daarnaast wordt er via de Academy meer samengewerkt door de cursusaanbieders, waardoor er minder overlap is.

Het universiteitsbestuur heeft besloten tienduizend euro in het project te steken. Wanneer de Corporate Academy operationeel zal zijn, is nog niet bekend.

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties