Draaiend de UB binnen

De laatste bouwschotten en de houten opgang voor de UB aan het Broerplein zijn verdwenen. Nu kun je naar binnen via twee draaideuren.
Door Rob Siebelink / Foto’s Traci White

Via twee draaideuren in de glazen pui kunnen studenten, medewerkers en bezoekers de nieuwe ontvangstruimte betreden met de receptie en de servicebalie. Met de ingebruikname van de nieuwe entree nadert de renovatie zijn afronding.

Klaar is het werk nog niet. De laatste werkzaamheden zijn in mei afgerond. Zo is de servicebalie nog tot medio april te vinden op de derde verdieping, waarna die verhuist naar de nieuwe ontvangstruimte op de begane grond.

De nieuwe kantoren op de eerste verdieping worden eind april opgeleverd en dan verhuizen de medewerkers vanaf de derde verdieping naar hun nieuwe werkomgeving. Als de gehele renovatie is afgerond, wordt dat gevierd met een feestweek tussen 29 mei en 2 juni 2017, inclusief een open dag.

 

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties