Blijf op de hoogte met de nieuwe app van UKrant

Vlak voor de zomer is de UKrant-app gelanceerd, voor iOS en Android. In de app kan gekozen worden voor de Nederlandse of de Engelse taal.

Met de app kunnen student en medewerker nog gemakkelijker op de hoogte blijven wat er op de RUG speelt. De app ziet er precies zo uit als je van de mobiele site gewend bent, met de categorieën nieuws, video, achtergrond, wetenschap en opinie.

Verder is een optie toegevoegd om de redactie te tippen, verhalen te delen en de mogelijkheid om meldingen te ontvangen bij belangrijke nieuwsontwikkelingen.

Verbeteringen

De app is de afgelopen weken getest door een select publiek. Daarna zijn er verbeteringen doorgevoerd. Maar een app is nooit ‘af’ en kan altijd beter. We stellen daarom op- en aanmerkingen op prijs (die via de tip-optie kunnen worden doorgegeven).

Download de app voor de iPhone hier of voor Android hier.

Engels

2 REACTIES

    • We hebben navraag gedaan bij de RUG. Dit is het antwoord:

      De RUG-smartphone heeft een privé- en RUG-deel. Op het persoonlijke deel van de smartphone kan de UKrant-app geïnstalleerd worden. Bij vragen en problemen kan men langsgaan bij of mailen naar de CIT servicedesk
      Op het beveiligde RUG deel kunnen alleen apps uit de RUG App Store gebruikt worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in