Zoek je (nog steeds) een kamer? UKrant zoekt jou

Slaap je al tijden op de bank bij vrienden en kennissen? Of word je van het ene tijdelijke contract naar het andere gestuurd? Of woon je noodgedwongen bij je ouders op een uur reizen van Groningen? Omdat het maar niet lukt om een vaste kamer te vinden? Dan zoekt UKrant jou!

Hoewel de noodopvang voor studenten in december officieel is gesloten, lijken er nog tal van studenten op zoek naar een permanente kamer. UKrant wil deze studenten graag een gezicht geven. En we willen weten hoe het met ze gaat, hoe hun studie verloopt, hoe de zoektocht naar een kamer is.

Ben jij een van deze studenten? Of ken jij iemand die met ons zou willen praten? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail met contactgegevens en een korte beschrijving van de situatie naar giulia.ukrant@gmail.com.

English

1 REACTIE

  1. Als er nu een redactionele oproep voor nodig is om deze studenten te vinden, is de situatie kennelijk al behoorlijk verbeterd. ;-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in