UKrant zoekt enthousiaste student-redacteuren

Ben je nieuwsgierig? Hou je van schrijven? Sta je middenin het studentenleven? Dan is werken voor UKrant iets voor jou.

Wij zijn op zoek naar studenten die op regelmatige basis nieuws- en achtergrondverhalen willen schrijven over de RUG en het studentenleven in Groningen.

Wat we van je verwachten?

Enthousiasme vooral. En natuurlijk affiniteit met nieuws en schrijven, evenals een ‘antenne’ voor leuke en boeiende verhalen. Journalistieke ervaring is geen voorwaarde, maar wél een pre. We gaan er ook vanuit dat je tijd voor ons hebt, zeker een dagdeel in de week.

Wat je van ons mag verwachten?

Je maakt deel uit van een leuk, gezellig en dynamisch team van student-redacteuren, videomakers, fotografen, freelancers en vaste redacteuren. We zorgen ervoor dat je je schrijfkwaliteiten verder kunt ontwikkelen. Niet onbelangrijk: je doet het niet voor niets, er staat een leuke vergoeding tegenover.

Heb je interesse?

Stuur dan vóór maandag 25 oktober onder vermelding van ‘student-redacteur’ een e-mail naar redactie@ukrant.nl met daarin de volgende gegevens:

Voor- en achternaam
Geboortejaar
Studierichting
Telefoonnummer

En natuurlijk een korte motivatie, je cv en eventueel eerder geschreven artikelen.

Wij nemen dan snel contact met je op.

 

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties