Student dood na sprong van flat

 

Een 19-jarige student van de RUG is afgelopen zaterdag overleden nadat hij in een flat vanaf de 14-de etage uit een raam was gesprongen. Het gaat om een drugsincident, aldus de politie.
Door Matthijs Nieuwehuijse

De jongen had met vrienden drugs gebruikt in een studentenflat aan de Groningse Antaresstraat. Omdat ze het warm hadden, zetten ze het raam open. Vervolgens sprong de jongen naar beneden.

Volgens de politie gaat het om een 19-jarige jongeman uit Colombia. De RUG bevestigt dat het om een student van de universiteit gaat, maar meldt dat het opgegeven thuisadres in Frankrijk is.

De flat, Upsilon, is van studentenhuisvestingsorganisatie SSH. Om welke drugs het gaat, wil de politie niet zeggen. Maar zij bevestigt dat de drugs de oorzaak zijn van de sprong.

Het onderzoek naar het tragische ongeval is afgerond. ‘De getuigen zijn gehoord en de familie is ingelicht’, zegt een woordvoerder van de politie.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reacties met een link worden beoordeeld en kunnen worden geweigerd. / Comments containing a link will be reviewed and may not be published.

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in