Speel mee met de LIVE UKrant-pubquiz op Facebook

Speel mee met de LIVE UKrant-pubquiz op Facebook

Slaat de verveling al toe, nu je een paar weken geïsoleerd thuiszit? Om samen toch nog iets gezelligs te doen, houdt UKrant vanavond een LIVE pubquiz op Facebook.
8 april om 11:56 uur.
Laatst gewijzigd op 23 februari 2022
om 13:50 uur.
april 8 at 11:56 AM.
Last modified on februari 23, 2022
at 13:50 PM.

De quiz, die in het Engels is, begint om 20.00 uur. Onze nieuwscoördinator Giulia Fabrizi is uw quizmaster. Er komen vier rondes met elk vijf vragen aan bod. Twee plaatjesrondes, een stellingronde en een muziekronde. De vragen hebben betrekking op de RUG en het studentenleven in Groningen.

Kan ik iets winnen?

Jazeker! We geven prijzen weg aan de nummers één, twee én drie! Tipje van de sluier: met de prijzen steunen we ook onze lokale ondernemers, en je hebt er heel veel aan, zo in je uppie, de komende weken/maanden.

Hoe speel ik mee?

Dat kan door een antwoordformulier in te vullen. We zullen de link naar het formulier in het Facebookbericht plaatsen als we LIVE gaan. Check het event hier.

Zien we je vanavond?

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties