Hoe vierde jij kerst in het buitenland? Stuur ons je foto’s!

In Groningen, waar het om vier uur ‘s middags al donker wordt en de temperatuur onder nul zakt, verstoppen studenten zich in warme jassen en dikke sjaals als ze door de vrolijk verlichte straten lopen. Speelse wintertaferelen sieren de meeste etalages in de Oude Kijk in ’t Jatstraat en op de hoek met de Vismarkt zijn kerstbomen in alle maten te koop. 

Terwijl Groningen zich met chocolademelk en glühwein opmaakt voor de winterse feestdagen, vraagt UKrant zich af: hoe zag jouw kerstvakantie er in andere landen uit? Scheen de zon? Was het er kouder dan in Nederland? Was je er met familie, vrienden, je favoriete huisdier? Werd er überhaupt kerst gevierd?

Wij zijn benieuwd waar en hoe jij de kerst in het buitenland doorbracht en zien dat graag in beeld. Stuur ons foto’s en wij maken er volgende week een compilatie van. De foto’s mogen van vorig jaar zijn, of het jaar ervoor.

Stuur je foto’s in de grootst mogelijk resolutie uiterlijk maandag 19 december per mail naar redactie@ukrant.nl met het onderwerp ‘kerst’ en wij gaan er mee aan de slag.

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties