Welkom bij Brasserie Zernike!

Bij Brasserie Zernike bent u van harte welkom voor een heerlijke en voedzame lunch, maar ook voor andere arrangementen zoals borrels, buffetten en besloten vergaderarrangementen. Wij gaan graag met u in gesprek om uw op maat arrangement geheel naar wens te organiseren.

Brasserie Zernike heeft ca. 85 zitplaatsen en is daarom onder andere een geschikte locatie voor groepen voor diverse arrangementen. Daarnaast is er een mooi buitenterras met ca. 30 zitplaatsen.

Naast de gezellige brasserie zijn er twee multifunctionele vergaderruimtes beschikbaar. Een gastvrije locatie, goed bereikbaar en centraal gelegen op de Zernike Campus die bovendien beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid. Een ideale locatie om gasten van buitenaf te ontvangen voor uw vergadering/bijeenkomst, een teambuildingsbijeenkomst of andersoortige bijeenkomst waar we graag een lekker koffie-, lunch- of buffetarrangement bij verzorgen.

De multifunctionele ruimtes (veel daglicht) zijn standaard ingericht met een (verrijdbaar 70”) smartbord, wifi, whiteboard, flipover, airconditioning, schrijfblokjes en pennen. 

Ingericht voor vergaderen, werken, overleggen, teamactiviteiten etc. voor resp. maximaal 25 en 12 personen. 


U wordt ontvangen in een gastvrije omgeving waar lekker eten en drinken centraal staat.

Bel 050 577 36 18 of mail [email protected] om te informeren naar de mogelijkheden.

Brasserie Zernike
Zernikepark 4
9747 AN Groningen
050 577 36 18
www.brasseriezernike.nl