Universiteit

Liefde en seks op de RUG

Lonely Hearts Party

Nieuwe mensen ontmoeten, het is nog niet zo makkelijk. Dat vertellen studenten in ons verhaal ‘Daten in Tinderland’. Daarom hield UKrant vrijdag de Lonely Hearts Party, waar dertig studenten nieuwe vrienden konden maken onder het genot van een hapje en een drankje.
Video door Luís Felipe Fonseca Silva

De bovenverdieping van café LUST was ingericht als Cupido’s persoonlijke lounge. ‘Kijk nou’, verwonderde een student zich, wijzend op een ruimte vol onbekenden die met elkaar kletsten en lachten tijdens een speeddatespel. ‘Dit soort gesprekken zouden nooit zomaar ontstaan aan een bar.’

De feestgangers aten, speelden spelletjes en dansten tussen de cafétafels. Ze richtten ter plekke een Whatsappgroep op om na afloop contact te kunnen houden. Het feest was zo’n succes, dat het voor herhaling vatbaar is.

Ook veel RUG-medewerkers hebben aangegeven dat het knap lastig kan zijn om als professional te daten in een studentenstad. We horen er graag meer over én organiseren voor jullie ook met plezier een feest.

Geïnteresseerd? Stuur een berichtje via Facebook @universiteitskrant of een mail via redactie@ukrant.nl.

English

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reacties met een link worden beoordeeld en kunnen worden geweigerd. / Comments containing a link will be reviewed and may not be published.

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in