Win kaartjes voor Romeo et Juliette

Bij de UK maak je kans op kaartjes voor Romeo et Juliette van het Staatstheater Oldenburg en Club Guy & Roni.

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE die en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Dat kan tot dinsdag 21 mei 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje als je hebt gewonnen.

Ze werkten al eerder samen aan  Air Ways en Miraculous Wednesday. Beide voorstellingen waren een enorm succes.  Daarom gaan ze gewoon lekker samen verder en komen met een derde voorstelling: Romeo et Juliette. Een klassieker en volgens velen een van de beste composities van Hector Berlioz.

Het is een werk dat het midden houdt tussen opera, symfonie en oratorium. Het wordt uitgevoerd door Tanzcompagnie Oldenburg, koor, orkest en vele solisten. Guy Weizman en Roni Haver staan garant voor een spectaculaire choreografie.

Berlioz verafgoodde William Shakespeare.  Zijn compositie van Romeo et Juliette fonkelt van originaliteit en week qua vorm enorm af van van andere Shakespeare-adaptaties. Berlioz wilde het beroemde verhaal niet opnieuw vertellen maar probeerde de emotie, spanning en tragiek van het stuk zo goed mogelijk in muziek te vangen.

De rollen van Romeo en Julia worden niet door zangers uitgevoerd maar instrumentaal vertolkt. Dit belooft echt een hele mooie, spannende, vernieuwende dans en muziek voorstelling te worden. Donderdag 30 mei staan ze in de stadsschouwburg. Meedoen dus met die verloting!

www.clubguyandroni.nl

Romeo und Julia_2

 

 

 

 

 

16-05-2013