Win kaartjes voor Random Collision

Je kunt bij de UK kans maken op kaartjes voor het Trilogy Project van Random Collision, 16 of 17 mei in het Grand Theatre .

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE die en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Dat kan tot dinsdag 14 mei 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje als je hebt gewonnen.

De drie jonge getalenteerde choreografen Antoinette Helbing, Hansel Nezza en Léo Lerus presenteren in mei Trilogy Project 2013 van Random Collision. Drie korte dansvoorstellingen van drie verschillende makers in één avondvullend programma. De première is zaterdag 11 mei in Korzo Den Haag.  Daarna staat het programma in Amsterdam (Melkweg) en thuisstad Groningen (Grand Theatre).

Het Trilogy Project is het terugkerende residentieproject van Random Collision. Jonge choreografen krijgen zes weken de kans een concept uit te werken tot een voorstelling. Het unieke aan de werkmethode van Random Collision is de rol die daarin is weggelegd voor het publiek. Het resultaat van het proces van de drie choreografen is te zien in een spannende avond van premières door beginnend en veelbelovend talent.

Trilogy Project 2013

 

 

 

 

 

09-05-2013