Win kaartjes voor Laura en Ben

Je kunt bij de UK kans maken op  kaartjes  voor het concert van Laura Jansen op 16 april in de Oosterpoort en voor het concert van Ben Caplan in Vera op 7 april. 

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze facebookpagina,  LIKE onze pagina  en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Dat kan tot woensdag 3 april  12.00.  Zet in je reactie met welke verloting je mee wilt doen! Je krijgt van ons een seintje als je hebt gewonnen.

verloting laura jansen

De Nederlands-Amerikaanse Laura Jansen brak in 2009 door met het album ‘Bells’  met de singles ‘Single Girls’, ‘Use Somebody’ en ‘Wicked World’.  Het succes was enorm. Op 22 maart kwam haar nieuw album ‘Elba’ uit en in april begint ze aan haar clubtour.

 

 

 

Ben CaplanHet optreden dat Ben Caplan en zijn begeleidingsband The Casual Smokers afgelopen zomer op Into the Great Wide Open gaven, werd legendarisch. De zanger wist zijn publiek op te zwepen en in een vervoering te brengen die een Amerikaanse televisiedominee eer aan zou doen. In Vera komt de Canadese Tom Waits, zoals hij genoemd wordt, in z’n eentje. Maar wie hem op Youtube ‘Stranger’ solo ziet vertolken in een typisch Amerikaans kroegje op een aftandse piano die hij daarbij bijna kapot speelt, weet dat dit een prachtige show wordt.

 

28-03-2013