Win weekendticket Welcome to the Village

Bij de UK verloten we deze week een weekendticket ( à €50,-) voor het festival Welcome to the Village in het recreatiegebied de Groene Ster net buiten Leeuwarden.

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE die en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vind dat je dat felbegeerde ticket moet winnen. Dat kan tot dinsdag 25 juni 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje als je hebt gewonnen.

Ging je vroeger naar een festival dan kwam je op een grasveld aan en vond je een of meerdere podia, wat patatkramen en vooral veel bierbarren. Tegenwoordig worden hele dorpen uit de grond gestampt om het festival publiek te kunnen voorzien van alles wat je je maar kunt wensen. Van 26 t/m 28 juli verrijst in natuurgebied De Groene Ster, net buiten Leeuwarden het (nu al) mooiste festivaldorpje van Nederland voor het festival Welcome to the Village. Overnachten doe je in tipi’s en het eten komt vers uit de festivaltuin! En natuurlijk is er muziek, want uiteindelijk draait het toch daar om bij een festival. And you will know us by the trail of dead We Were Promised Jetpacks, Mister and Mississippi, Navarone, Maison du Malheur en nog een stuk of 40 andere namen. Een weekendticket kost €50, – en voor een tientje kan je op de camping staan. www.welcometothevillage.nl 

drukbestand WTTV

 

 

 

 

20-06-2013