Weekend!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Winterpicknick

Valentijn. Dag van de liefde. Heb je er een? Geniet van je liefje. Heb je er geen? Wie weet is dit de dag dat je een liefje vindt. Vanavond bijvoorbeeld in Der Aa-kerk. Daar wordt een winterpicknick gehouden. Een vervolg op de Late Night picknick van vorig jaar en deze keer dus helemaal in de liefdessfeer. Verras of trakteer je (geheime) liefde op een zelf meegebrachte picknick. Of treed (gratis) in het huwelijk bij bijzonder weigerambtenaar Kasper Peters. Ben je nog op zoek naar een geschikte huwelijkspartner dan kun je Tinderen aan de singlestafel. De entree is de aanschaf van een klokslag, te koop op de website voor 1 euro.

 

Tinder party

Laten we zeggen dat het Valentijnsfeestje in Der Aa-kerk een net feestje is. Dat vliegt vast niet uit de bocht. Keurig op een kleedje op een koude vloer in een maagdelijke omgeving vraagt ook niet om alcoholische of lijfelijke uitspattingen natuurlijk. Zit je daar nou net wel op te wachten en heb je zin in drank en seks? Ga dan naar de Blauwe Engel Tinder Party. Succes gegarandeerd. Bij binnenkomst krijg je een muntje. Daarmee koop je een shotje in een bepaalde kleur die je dan aan iemand weggeeft.  Aan die sexy chicka of die lekkere lullo. En ga zo maar door. Tot je teveel hebt gedronken en naar huis moet. In gezelschap natuurlijk.

 

L’amour de moi

Gelukt met de uitspattingen? En voel je je nu ook een beetje slecht? Maagdelijkheid verloren, geheugen kwijt, een smak geld lichter. Het is niet niks zo’n feestje in de Engel natuurlijk. Om jezelf weer een beetje bij te brengen of om jezelf weer een mentale opfrisser te bezorgen kun je naar de Lutherse kerk gaan op zaterdag. Nee, niet om een dienst aan te horen of te biechten of iets dergelijks maar om oude psalmen, motetten en volksmelodieën te beluisteren. Gezongen door het Nederlands Studenten Kamerkoor. Vrome muziek in een vrome omgeving. Daarmee was je de vuiligheid van de vorige avond er weer een beetje vanaf.

Mentaal opfrissen kan natuurlijk ook thuis, met een boek.
Mentaal opfrissen kan natuurlijk ook thuis, met een boek.

 

Etsy: Valentijn

Je kunt natuurlijk naar een willekeurig warenhuis gaan en daar wat hartgevormd snoepgoed aanschaffen. Of voor de durfallen onder ons, de Christine Le Duc binnenstappen en daar iets eetbaars scoren. Hartstikke lekker en leuk. Is het ook origineel? Nou nee. Wil je je liefje een keer trakteren op iets bijzonders? Kijk dan eens naar de mooie, leuke dingen die ik op Etsy vond.

14-02-2014