Dotan

Bij de UK verloten we deze week vrijkaartjes voor de voorstelling van Dotan, donderdag 6  maart  in De Oosterpoort.

Dotan komt uit Amsterdam, maar in zijn liedjes klinken echo’s van Snow Patrol, Coldplay en John Mayer. In 2009 stuurde hij Martin Terefe en Sacha Skarbek – producers van albums van Adele, Coldplay en James Morrison – een demo en kreeg prompt een uitnodiging om langs te komen. Giel Beelen noemde hem al de belofte van 2011 en zijn debuutalbum ‘Dream Parade’ was een groot succes met als uitschieter de single ‘This Town’, die zelfs werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Dotan_boeken_Agents_After_All_Persfoto

PlatoMania over ‘7 Layers’: “…combinaties van tempoversnellingen, prachtig (meerstemmig) gezang, fijn gitaarwerk, opbouwende drumpartijen en verschillende instrumenten tillen het album naar een aanzienlijk niveau. Dotan overtreft zijn debuut in ieder geval op vrijwel alle fronten.”

www.dotanmusic.nl

www.de-oosterpoort.nl/programma

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE ons en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 18 februari 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

 

 

 

 

13-02-2014