Weekend!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Bingo

Schuif aan en speel mee! Laat de ballen maar rollen! Het leven is een bingo! Het publiek speelt onder het genot van een drankje een lekker potje mee. Ondertussen kunnen ze de personages leren kennen en ontdekken ze langzaam dat ze allemaal slachtoffer zijn van de huidige crisis. Sterker nog: een van de mensen uit het publiek blijkt de enige die deze verliezers nog kan redden! Nieuwsgierig geworden? De voorstelling BINGO! van NUT ( Het Nieuw Utrechts Toneel) staat van 11 tm 15 december in het voormalige postkantoor aan de Munnekeholm.

 

Etsy: wol

Toegegeven, het kan een beetje prikken maar desondanks  is het de beste remedie tegen de kou: wol. En kouder wordt het. Je kunt natuurlijk gewoon zoveel mogelijk binnen blijven, maar als je je goed inpakt is er niks aan de hand. En dat je er dan ook nog best leuk uit kunt zien en niet als een Michelinmannetje over straat hoeft is dan toch mooi meegenomen. Dus voilà: een paar IJslandse wollen truien, wollen kousen, sokken, muts, sjaal, vest,

Hyllos

In een televisiestudio staat de tafel klaar voor de gasten van een politiek praatprogramma. Het is de arena voor een zinderend gevecht tussen Hyllos, de zoon van Herakles, en een aantal politieke tegenstanders. Hyllos denkt erover democratie – nieuw uit Athene – in zijn stad Trachis in te voeren. Hij vindt Lykos, een oude bondgenoot van zijn vader, op zijn pad. En uit Athene komen getuigen vertellen over de onrust die juist het democratische systeem daar veroorzaakt.

Vrijdag, vandaag dus, is de voorstelling Hyllos van Veenfabriek te zien in de Der Aa-kerk. Een bijzondere multimedia voorstelling die ze samen maakten met het gerenommeerde Asko/Schönberg ensemble. Een indrukwekkende voorstelling op een prachtige plek. Dat mag je niet missen.

 

Scheef in de panty

Verveel je je nou echt? Probeer dit eens. Begin met een willekeurige facebook pagina en probeer vandaar uit op zoveel mogelijk vreemde pagina’s te komen. Ik kwam hier onder andere:

Geweldige pagina,

Scheef in de panty!

Vet ziek!

Niks anders dan de meeste waarheid.

Het niveau daalt.

Oh nee toch niet.

Oh ja toch wel.

Ik ben een nacho!

Oh besser,

Oh beter.

Zeg nooit zomaar kerk tegen een basiliek.

Oh verwijderd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13-12-2013