Weekend!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Bleached

Bleached is de band van de zusjes Clavin. Jennifer en Jessie heten ze en ze komen uit LA. Of, voor wie het iets zegt, uit de scene rondom de befaamde club The Smell. De dames Clavin maken melodramatische liefdesliedjes, allemaal te beluisteren op de pas uitgekomen cd Ride Your Heart. ‘Waiting by the telephone’, ‘Outta My Mind’ en ‘When I Was Yours’ zijn een paar van de typische titels die voorbijkomen. Een beetje rammelpunk met een snufje Californië, gemaakt door meisjes met lange haren, leren jasjes, streepjes t-shirtjes en coole zonnebrillen. Ben je hip? Dan moet je hier zijn. Vera, 01 november (vanavond dus!), 21.00, €9,-

 

 

Etsy: streepjes

Eeen tijdje droeg ik bijna niet anders. Met korte mouwen, lange mouwen of met een col. Ik had er een jasje van en een rokje zelfs. Maar het mooi is ook: het kan altijd en ook bij iedereen. Man, vrouw, oud jong, maakt allemaal niks uit. Zwart wit, blauw wit, rood wit, groen wit het staat eigenlijk overal bij. De streep! Zie hier een selectie van gevonden streepjes items op Etsy.

 

 

Kerosine Knutsel Café

De oude suikerfabriek is de laatste tijd de place to be in Groningen. Er worden allerlei leuke dingen georganiseerd en zeg nou zelf, het is natuurlijk ook wel een hele mooie locatie. Deze vrijdag is er ook weer iets leuks te beleven. Er wordt een Kerosine Knutsel café georganiseerd. Het idee is dat een groep mensen in een dag vanuit het niets een performance/kunstwerk of ander beleefbaar project in elkaar zet.

Vanavond vanaf zes uur wordt het kunstwerk gepresenteerd aan het publiek. Waarbij je dan ook kunt eten en een borrel drinken. Om negen uur is er ook nog een rolschaatsdisco. Hoe cool is dat? Door die oude fabriek racen op een paar originele rolschaatsen! Entree €4,-, eten €6,-.
kerosine

Onbegrijpelijk

Om sommige zul je moeten lachen, andere zijn zo freaky dat je er misschien wel nachtmerries van krijgt. Ze zijn in ieder geval allemaal zonder uitzondering Echt Heel Erg Raar!  The 38 Most Unexplainable Images On The Web.

 

 

 

 

01-11-2013