Vrijkaarten Maison Du Malheur

Bij de UK verloten we deze week vrijkaartjes voor het concert van Maison du Malheur in Vera, vrijdag 8 november.

Wie ze deze zomer gemist heeft op Noorderzon kan vrijdag 8 november nog in de herkansing, want dan staat de band Maison du Malheur in Vera. Zegt de naam je niets? Denk dan eens aan de TV-serie Boardwalk Empire. De band neemt je namelijk mee terug naar die tijd. Wat betreft hun uiterlijk ( allemaal dragen ze oude kostuums en uniformen) maar ook wat betreft hun muziek.

Ze maken muziek uit de jaren dertig toen er tijdens de depressie vooral vraag was naar muziek die de mensen de crisis kon doen vergeten. Feestmuziek dus. Of meer specifiek, roots muziek met invloeden van New Orleans jazz, blues, honky-tonk en country. Een podium vol met blazers en een charismatische zanger, J.P.Mesker, die de boel nog wat extra opzweept.

Waan je dus nog even in de zomer tijdens het concert van Maison du Malheur!

 

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE ons en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 5 november 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje op je Facebook als je hebt gewonnen.

 

 

 

 

01-11-2013