Weekend!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Bier

Jaaa! Het is weer tijd voor het enige goede dat de herfst te bieden heeft: Bockbier! En het leuke is, dit weekeind kun je helemaal los gaan tijdens de jaarlijkse Bockbiertocht. De Toeter, Het Heerenhuis, Tante Truus, De Pintelier, De Koffer, de Klikspaan en ‘t Koetshuis zijn de kroegen die mee doen. De tocht start om 15.00. Op elke plek proef je een ander biertje en krijg je een lekker hapje uit de streek geserveerd. Hmmm. Hou je wel van bier maar niet van bockbier dan kun je dit weekend beter naar het Oktoberfeest in het Ebbingekwartier gaan. Daar kun je je tegoed doen aan pullen Duits bier, Weisswein en bratwurst. En je mag ook nog in Lederhose of Dirndljurk. Super toll!

tiroler_01

Popronde

Drink je even door dit weekend heen en ga dan fris en fruitig donderdag 10 oktober naar de Popronde in de stad. Vanaf acht uur s’avonds kun je naar meer dan twintig uitgaansplekken en daar evenzoveel bandjes zien. Je kunt bijvoorbeeld naar de dromerige liedjes van de band WONDER in de bieb luisteren of vette Southern Rock van Woot in de Knarie. Maar je kunt ook naar Cleopatra, Walnut Mixstore of zelfs naar Kinki Kappers in de Oosterstraat. Hier vind je een overzicht van plekken en bands. De Popronde infostand staat weer in de Spieghel. Daar kun je de hele avond terecht voor info, cd’s, oordopjes, polsbandjes, tasjes, t-shirts en paraplu’s!

 

Etsy: Vintage meubelen

De kenners zeggen dat je interieur een combinatie moet zijn van Ikea, design en tweedehands. Met die Ikea meubelen zit het in de gemiddelde studentenkamer vast wel goed. Nieuw design is met een klein budget misschien wat lastig maar vintage oftewel tweedehands design is vaak nog wel betaalbaar. Ik heb wat leuke spulletjes op Etsy gevonden voor jullie:

 

 

Glitch

Zat van je profielfoto op Facebook maar heb je geen andere die je leuk genoeg vindt? Ga dan eens aan de slag met het volgende programma: Smack My Glitch Up. Hier kun je een foto uploaden en vervolgens verpunkt het programma hem volledig. Je kunt zelf de mate van vervorming instellen van nog een beetje herkenbaar tot volledig onherkenbaar. Wat je wilt. Leuk tijdverdrijf als je even niets te doen hebt.

weekendfoto_GL1TCH3D

weekendfoto_GL1TCH3D1

04-10-2013