Mannelijk bezoek

Anoniempje heeft genoeg van het commentaar van huisgenoten, als ze eens een scharrel oppikt. Tim weet raad!

Elke keer dat ik besluit een leuke jongen uit de Engel mee naar huis te nemen krijg ik dagenlang commentaar van mijn huisgenoten. Mijn kamer is op zolder en het is dus moeilijk om niemand tegen te komen op weg naar de deur.

Hoe zorg ik ervoor dat ik mannelijk bezoek ongemerkt de deur uit werk?

Groetjes,
Anoniempje (22)

Beste Anoniempje,

Als student van de oude stempel doet het me deugd te zien dat er kennelijk nog steeds mensen zijn die de Engel gebruiken zoals die tent ooit bedoeld was: de vleselijke uitverkoop. Laatste ronde, extra gratis, alles moet weg! Dat je huisgenoten daar dan zo lang commentaar op blijven geven, vind ik een beetje kinderachtig.

Nu weet ik niet met wie je in huis woont, maar je zou het gewoon met een van je huisgenoten kunnen aanleggen. Geen haan die er naar kraait als hij ’s ochtends brak door het huis struint, hij woont er toch immers? Zo lang jullie niet live betrapt worden, is er niets aan de hand.

Als je dit liever niet doet moet je zorgen dat je huisgenoten in eenzelfde schuitje zitten. Ze kunnen moeilijk commentaar geven op jou als ze zelf een logeetje hebben. Dus sleur ze mee de stad in, is sowieso goed voor de band, hou je beoogde scharrel even aan het lijntje en wees de wing(wo)man. En als de volgende ochtend alle overnachters uitgezwaaid zijn, geef je elkaar een high five en ga je met z’n allen lekker brak een Disneyfilm kijken met een kop thee op schoot. Iedereen gelukkig.

Vrij veilig!

Heb jij ook een vraag aan Tim? Mail dan naar [email protected]

25-03-2014