‘n Hemel op Aarde van Rowwen Hèze

Bij de UK verloten we deze week vrijkaartjes voor het concert van Rowwen Heze op zaterdag 12 april in de Oosterpoort.

De titel ‘feestband’ ontstegen

Rowwen Hèze staat vooral bekend als feestband, vanwege meezingers als Limburg en Bestel Mar, maar er zijn ook fans die juist de gevoeliger nummers meer weten te waarderen. Zij komen liever naar de theaterconcerten die de band geeft, vooral in de tijd van het jaar waarin het te koud is voor feesttenten en kapotgescheurde kleding.

Rowwen Hèze is inmiddels dan ook de titel ‘feestband’ ontstegen. Hoewel ze nog steeds enorm veel succes hebben in de feesttent, waar de nummers in hoog tempo worden gespeeld en bier-gooien er volgens sommigen bij hoort, is er dus ook een groeiende groep fans die de band waardeert vanwege de rustiger nummers en de bespiegelende teksten.

Rowwen Hèze, een van de grote acts uit de Nederlandse popmuziek, ervaart al jaren vele gelukzalige momenten zoals de stralende gezichten bij een concert, de weidse blik over het Limburgse landschap. Vanavond bezorgen de liedjes van de groep u ongetwijfeld het gevoel van ‘’n Hemel op aarde’.

www.de-oosterpoort.nl/programma

 

Wil je meedoen?  LIKE onze facebookpagina en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 1 april 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

 

 

 

 

25-03-2014