Scharrel

De Tip van Tim, hoe kon je ooit zonder? Hoe zorg je dat die scharrel je vriendje wordt?

Beste Tim,

Ik scharrel al een aantal maanden met een leuke jongen. Hoe zorg ik ervoor dat hij mijn vriendje wordt?

Groetjes, Vera

 

Beste Vera,

Een aantal maanden, zeg je. Dat vind ik een beetje vaag gesteld. Een kip mag je bijvoorbeeld pas een scharrelkip noemen als deze niet minder dan 70 dagen vrij rond heeft kunnen lopen, ruim twee maanden dus. Nu zijn er door de Voedsel- en Warenautoriteit voor zover ik weet geen vaste termijnen gesteld voor jongens, maar het lijkt me dat je toch ook minstens die 70 dagen in acht moet nemen voor je hem een scharreljongen mag noemen, hoe leuk hij ook is.

Als je aan die eis voldoet, en hij intussen van stichting Wakker Mens ook de nodige sterren voor levenskwaliteit heeft ontvangen, kun je hem naar de slachtb…ehm, een relatie leiden. Handig is in dit geval om van tevoren voorzichtig even te peilen hoe hij daar tegenover staat. Zo kun je na een nachtelijke vrijpartij, net voordat hij in slaap valt, vragen: ‘Hee, wat betekent dit nou?’. Als hij daarop stamelt dat hij thuis nog wat op het vuur heeft staan en vervolgens met zijn broek achterstevoren richting je voordeur sprint, heeft hij nog een beetje tijd nodig. Geef hem dat dan ook.

Zegt hij echter ‘Nou, ik vind je erg leuk’, waarop hij je een kus geeft, je in zijn armen neemt en zonder te klagen over je haar in zijn mond vredig in slaap valt, kun je rustig wachten tot hij je verkering vraagt. Wanneer je dan ongeveer een ons (100 gram) weegt, of naar eigen inzicht iets eerder, neem je zelf het heft in handen en vraag je hem of hij je vriendje wil worden. Simpel zat.

Succes!

 Heb je ook een vraag aan Tim? Mail dan naar [email protected]

24-02-2015