Nieuw in UK Podcast: Orange Skyline

In de UK podcast uTunes vind je elke week een nieuw nummer van een Groningse band. Deze week: Keepin' Up Appearances van Orange Skyline

Ze worden wel een van de meest veelbelovende nieuwe bandjes uit Groningen genoemd. Ze zijn in ieder geval jong, knap, fris, brutaal en vast van plan om het ver te schoppen met hun catchy, uptempo gitaarliedjes die met veel enthousiasme gebracht worden. Hou deze band in de gaten! Luister hier naar Keepin’ Up Appearances:

Listen to this episode

Orange Skyline is een postpunk-revival band uit Groningen. Als voornaamste invloeden zijn onmiskenbaar Oasis, The Libertines en The Who te herkennen wat resulteert in slim in elkaar stekende liedjes, die met een verbijsterende on-Hollandse bravoure worden gebracht. Een Engelse journalist van Gigslutz.com merkte niet voor niets op: “I’m having it. It’s f*cking mega.”

Je kunt hier naar nog meer muziek van Orange Skyline luisteren.

Komende zaterdag staan ze als supportact van The Mad Trist in Simplon en op vrijdag 19 april staan ze in Vera. Ga dat zien en horen!

 

De UK zoekt elke week een nieuwe frisse, bekende of onbekende muzikant of band voor de podcast. Bij voorkeur uit Groningen maar bands uit de rest van Nederland mogen ook meedoen!

Wil jij ook in onze podcast en zo je muziek extra exposure geven? Stuur een mail naar Merel.

Luister ook naar onze vorige afleveringen:

03-04-2013