Doe mee aan de wedstrijd: Heel universitair Groningen bakt

Doe mee aan de wedstrijd

Heel universitair Groningen bakt!

22 april om 11:36 uur.
Laatst gewijzigd op 22 november 2020
om 16:20 uur.
april 22 at 11:36 AM.
Last modified on november 22, 2020
at 16:20 PM.

Het is maandag Koningsdag! Normaal gesproken de voorbode van een prachtig festivalseizoen: op Koningsdag wissel je je winterjas in voor iets luchtigers en drink je hutjemutje biertjes met je bakkes in de zon.

Het mag duidelijk zijn dat dat er dit jaar niet in zit. Geen dansjes op Kingsland of drankjes in de Poelestraat; Koningsdag is omgedoopt tot Woningsdag (wij hebben het niet bedacht).

Om van jouw Woningsdag toch een klein feestje te maken, houdt UKrant een bakwedstrijd. Want wat is er feestelijker dan bakken? Precies!

We hopen dat je meedoet.

Hoe het werkt

  • Maak een baksel met een Koningsdag-achtig tintje. Verwerk bijvoorbeeld onze nationale kleuren, of bak iets typisch Nederlands. Wees creatief!
  • Wil je kans maken op een mooie prijs? Maak dan een foto van jou en je baksel, zodat we zeker weten dat je niet gewoon een foto van de winnende Heel Holland Bakt-taart instuurt, en mail die uiterlijk maandag 27 april naar taart@ukrant.nl. Belangrijk: stuur ook je recept mee!

De jury buigt zich vervolgens over de foto’s. Want ja, we kunnen helaas niet proeven. Waar we dan wel op letten?

  • Hoe goed het baksel bij Koningsdag past
  • Wat de algehele uitstraling is
  • Welke ingrediënten zijn gebruikt

Veel bakplezier!

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties