De eigen stem van Sascha Elisah

In de serie UKsessions iedere twee weken een filmpje, waarin een band of muzikant een nummer akoestisch op een mooie, vreemde, spannende plek ten gehore brengt.

Open mic in Nashville

Na haar afstuderen verbleef Sascha Elisah, 18 jaar oud pas, een jaar in Nashville. Ze liep de open mics af en vond een eigen stem. ‘Daar in Nashville heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Voor Nashville deed ik iets na en nu is het van mezelf; het is echter geworden, ik voel het meer, nu’, zegt ze. ‘If you can make it there, you can make it anywhere’. Nu is Nashville geen New York, maar de Music City in Tennessee is wel het Mekka voor de liefhebbers van country en daar mag Sascha Elisah toe gerekend worden.

Alleen die stem

Ze is geïnspireerd door Miranda Lambert en Taylor Swift. Ze is nog steeds jong, ontwapenend en betoverend met alleen die stem en een gitaar. Die gaat nog wel een keer terug naar Nashville, maar eerst hier in Nederland furore maken. Het nummer dat ze speelt in de UKsessie is ‘The Last One’.

 

Sascha Elisah on facebook

www.saschaelisah.com

 

De UK zoekt elke week een nieuwe frisse, bekende of onbekende muzikant of band voor de podcast. Bij voorkeur uit Groningen maar bands uit de rest van Nederland mogen ook meedoen. Wil jij ook in onze podcast en zo je muziek extra exposure geven? Stuur een mail naar Merel.

Luister ook naar onze vorige afleveringen:

25-06-2014