Win kaarten voor Ciné Premières

Bij de UK verloten we deze week 2x2 kaarten voor het Frans Film Festival Ciné Premières in Forum Images van 6 tm 13 november.

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE ons en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 29 oktober 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje op je Facebook als je hebt gewonnen.

De 17de editie van Ciné Premières vindt plaats van 6 tot 13 november 2013. Hét festival van de Franse film wordt georganiseerd door het Groninger Forum en het Institut Français en vindt plaats in Groningen, Amsterdam en Den Haag.

Woensdag 6 november opent in ForumImages in Groningen voor de zeventiende keer het Franse Filmfestival Ciné Premières. Het programma bestaat uit hoogtepunten uit de Franse filmproductie van het afgelopen jaar, een bonte mix van avantpremières, prijswinnaars en films die ten onrechte de Nederlandse bioscopen niet haalden.

Traditie is de aandacht voor de debuutfilms van veelal jonge filmmakers. Een goed filmfestival is niet compleet zonder de korte film: Côté Court biedt het beste van de Franse korte filmproductie, met als hoogtepunt de competitie in aanwezigheid van diverse regisseurs. De rijke Franse filmhistorie wordt uiteraard niet vergeten.

De gewonnen kaarten zijn alleen in te zetten voor de gewone films, een blok korte films en de serie Braquo. Uitgezonderd zijn dus: Soirée Filles (Ladies Night) en Visages d’enfants.

Het volledige programmaboekje vind je hier: groningerforum/programmaboekje

 

 

 

30-10-2013