Weekendtips

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Lepel

Lepel neemt afscheid van de Vespro. ‘Snik, snok’ zou Urbanus zeggen. poster Lepel Wij noorderlingen zeggen dan ‘jammer ja’. Maar niet getreurd. Ze vinden vast een nieuwe plek voor de Lepel shows. Eerst nog maar eens een feestje bouwen vanavond met Die! Die! Die!, Wolvon, The Homesick, Kin en Fake O’s.

 

 

Walk-in Concerts

Ook al gezien? Al die zwarte gitaren overal in de etalages? Het is zondag koopzondag en dit keer staat het shopfestijn in het teken van live muziek. Overal zijn Walk-in Concerts. Dus terwijl je al je zuur verdiende geld uitgeeft aan nog meer producten die je echt nodig hebt, kun je luisteren naar een hele rits singer-songwriters en ander muzikaal volk. Dit keer is er een samenwerking met KTiMpress van het Noorderpoort College en het Prins Claus conservatorium.

 

Laarzen

Een mooi combinatie voor als het weer wat kouder wordt: hoge laarzen en een (gebreid) jurkje. Maar ze kunnen ook prima over een skinny jeans. Over de knie is ook weer in maar mijns inziens is dat niet voor alle benen weg gelegd. Ik heb alvast een paar mooie exemplaren voor je gevonden.

 

Halloween

Het is een jaarlijks terugkerend evenement: het legendarische Halloween feest in het ORKZ. Er wordt altijd goed uitgepakt met kostuums en nepbloed. Je komt zeker de nodige  vampiers, heksen, enge clowns, supermannen, zombies, monsters, demonen, bloedende bruiden, creepy dokters en mummies tegen. Een lekker horrorfeestje dus.

Halloween ORKZ

31-10-2014