Weekendtips

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Nacht van de liefde

Je moet er voor naar Leeuwarden, voor de liefde. En vooral als je nu toch echt wel eens wilt weten hoe je verdomme een Friese vrouw versiert. Of als je wilt zwijmelen tot je er bij neer valt. Of als je altijd al een keer de bekende drag queens Anastasia von Beaverhausen en Lady Di Arrhea hebt willen zien. Misschien ben je nog steeds op zoek naar je grote liefde. Ook dan moet je naar Leeuwarden want daar kun je meedoen aan de Op Goed Geluk Datingshow.  Zaterdag 11 oktober, De Nacht van de Liefde.

nacht van de liefde

 

Traum Tumult

Het Grand Theatre aan de Grote Markt is voor veel mensen een plek waar je naar toe gaat als je vernieuwende theater of dansvoorstellingen wilt zien. Of als je van freejazz houdt of hedendaags klassiek, of als je met je kinderen naar het theater wilt. Dat is al heel wat zou je denken, maar tegenwoordig kun je er ook naar toe als je gek bent van een goed house feestje. Komende zaterdag staat alweer de derde editie van Traum Tumult in de benendenzaal die voor deze gelegenheid compleet wordt omgetoverd tot een hippe dancezaal. Techno, electronica en visuals noemen ze het zelf. Ik zeg: Een dikke vette houseparty in de mooiste zaal van de stad. Gaan dus!

 

4 Mijl, Race of the Champions

Wilde je de afgelopen weken lekker rustig in het park wandelen, dan was dat bijkans onmogelijk. De 4 mijl komt er weer aan en dat zorgt ervoor dat iedereen ineens weer fanatiek moet laten zien dat hij of zij natuurlijk ontzettend gezond bezig is. Ik moet er persoonlijk niet aan denken. Omringd door zwetende stadjers over de Hereweg rennen. Leuk. Nee, dan maar liever de stad uit, over de snelweg naar Assen, met de geur van benzine om je heen in plaats van zweet. En dan kijken naar racemonsters tijdens de Race of the Champions op het TT circuit.

Winterjas

Deze week dacht ik voor het eerst weer aan handschoenen terwijl ik in de vroege ochtend op de fiets zat. Toch stel ik dat moment zo lang mogelijk uit. Ik heb al wel mijn winterjas van stal gehaald. Ben je nog op zoek naar een mooi exemplaar? Kijk dan eens uit naar een mooie klassieke wollen jas. Tijdloos.

10-10-2014