Weekend!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je compu? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK  iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Maison du Malheur

Omdat het deze week nog steeds zo koud is een tip om weer warm te worden. Trek onder die dikke winterjas gewoon een zomerse outfit aan, fiets naar Simplon, drop de jas in de garderobe en ga dan swingen tot je zweet. Vrijdagavond staat daar namelijk Maison du Malheur en die gaan de kille betonnen zaal van Simplon geheid omtoveren tot een warm swinghol. Gipsyska, rootsreggea, blazersdance, hoe je hun muziek ook wilt noemen, uniek en dansbaar is het altijd.

www.maisondumalheur.com

Etsy: art

Kunst kopen is over het algemeen voorbehouden aan de wat oudere en koopkrachtige mens die daarnaast ook nog beschikt over een lekker ruim huis met veel grote, witte, lege muren. Wel even iets anders dus dan de gemiddelde  14 m2 hokjes waar de doorsnee student ( die meestal rood staat) in vertoeft. Maar geen nood. Wil je toch graag eens wat anders aan de muur dan de geijkte filmposter die je jaarlijks in De Harmonie kun aanschaffen? Dan kun je op Etsy ook een heleboel leuke kunst vinden voor hele betaalbare prijzen. Ik vond bijvoorbeeld deze leuke tekeningen van Kelly Puissegur uit Los Angeles. Grappig, mooi, niet te groot formaat en een kleine prijs. Checken!

etsy kunst2

Die zijn leuk!

In Groningen en omstreken zijn er een heleboel creatievelingen thuis bezig  leuke dingen te maken. Ook zijn er veel mensen die zich bezighouden met het verzamelen van allerlei retro en vintage spulletjes.  Heb je zelf geen tijd om te gaan knutselen of stad en land af te reizen op zoek naar vintage, dan kun je ook gewoon aanstaande zondag naar de Vismarkt fietsen. Daar is namelijk een markt met allerlei hippe en handgemaakte spullen: Die zijn leuk! Kunst, accesoires, knuffels, tassen, kleding, noem maar op.

markt

www.diezijn-leuk.nl

Terry’s Diary

Heb je zin om een beetje hersendood over het web te surfen ga dan ook eens naar terrysdiary.com. Dit is een blog van de bekende mode fotograaf Terry Richardson. In zijn eeuwige rood geblokte houthakkersblouse, met zijn grote zwartgemontuurde bril en zijn duim omhoog is hij zelf ook veelvuldig in de foto’s te zien, samen met bekende muzikanten, modellen en filmsterren. Die trouwens graag ( of minder graag, dat wordt wel eens betwist) voor hem uit de kleren gaan. Iedereen die in zijn studio komt ( Lady Gaga komt er geregeld, net als Kate Moss, Sky Ferreira en Jared Leto) moet ook altijd als hem ( dus met zijn bril) op de foto.  Leuke shots van bekende mensen op hippe feestjes, een beetje bloot, een beetje zwartwit, een beetje maf soms. Lekker dus voor een loze zondagmiddag.

terry4
terry1

www.paradigm050.com/evenementen.php
www.cafekult.nl 
www.wfnn.nl 
 
5 april 2013

05-04-2013