Weekend!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Pop-up Café

Het Jonge Harten festival begint pas op 22 november maar ook nu al is er genoeg te doen, te zien en te beleven. Elk weekend in oktober en november voorafgaand aan het Jonge Harten festival is er een pop-up café. Vanavond, morgen en zondag kun je ook weer naar de nieuwe ‘hot spot’ van de stad: de GYM in de Oosterstraat. Zondag kun je er lekker eten (groentecurry met yoghurt) en film kijken, zaterdag kun je genieten van een multimedia performance van Visitors en vandaag kun je vanaf vijf uur lekker ouderwets borrelen en om half tien is er een optreden van de Utrechtse band We Love Technics.

jonge harten café

Etsy: Ringen

Er zijn mensen die zich graag volhangen met dingen. Armbanden, oorbellen, kettingen… Ik zelf hou het graag bij ringen. Simpel en mooi. Op Etsy is een wereld aan sieraden te vinden. Er zijn veel mensen die thuis graag creatief bezig zijn met soms verbazingwekkend bijzonder resultaat. Ringen van hout, van leer en natuurlijk ook veel van zilver en goud. Ik heb een aantal bijzondere exemplaren gevonden.

 

Ciné Premieres

Fanny, Gabrielle, Henri, Marius, Paulette. Willekeurige namen zou je op het eerste gezicht denken, maar het zijn ook namen van Franse films die allemaal de komende week in Groningen draaien. Ieder jaar in de herfst, vlak voor de komst van de Beaujolais, is het in Groningen weer tijd voor het Frans Film Festival. Acht dagen (6 t/m 13 nov.) lang kun je je laten onderdompelen in het beste wat de Franse filmindustrie te bieden heeft. Hoogtepunten, avantpremières, prijswinnaars, filmklassiekers en ook is er weer het kortfilmprogramma Coté Court. Het mooiste komt nog: op vertoon van je studentenkaart kun je voor €5,- naar de film!

affiche-Fanny-2013-1

 

Date

Bij Tinder draait het om plaatjes kijken. It’s all about the looks. Leuke foto is een swipe naar rechts. Het is dus zaak dat je een leuke profielfoto hebt, waar je op je allerbest op staat. In Rusland doen ze het anders. Daar geen esthetisch verantwoorde foto’s met een hipster instagram look, ze gaan gewoon lekker voor recht voor zijn raap. Niks geen mooi makende filters. Niks geen glimlach, nee, gewoon een gun in your face of  ‘kijk eens wat voor lekkers ik met een stukje fruit kan doen’. Enjoy.

 

 

 

 

 

 

 

 

08-11-2013