Vrijkaartjes voor de film Captain Philips

Bij de UK verloten we deze week 2x2 vrijkaartjes voor de film Captain Philips met Tom Hanks.

Captain Philips is een intense thriller over de gijzelneming van een groot vrachtschip door een kleine groep Somalische piraten. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal en het boek: A Captain’s Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea van captain Richard Phillips, gespeeld door Oscar winnaar Tom Hanks.

Het Amerikaanse vrachtschip MV Maersk Alabama werd in 2009 vlak voor de Somalische kust overvallen door een kleine boot met piraten die uit het niets opdook. De bemanning kon de aanval niet afweren, maar de kapitein zette alles op alles om zijn bemanningsleden te beschermen.

De focus van de film ligt op het samenspel tussen captain Phillips en Muse, de piraat die de rol van kapitein overneemt. Wanneer de situatie steeds meer uit de hand loopt en het schip dichter bij de kust komt, zien de mannen in dat deze krachtmeting voor beide partijen grote gevolgen heeft.

De film is geregisseerd door Paul Greengrass (The Bourne Ultimatum) en hij laat zowel een bloedstollende thriller zien als een gelaagd verhaal over de persoonlijke, maatschappelijke en economische gevolgen van de globalisering.

Captain Philips draait vanaf vandaag  in de bioscoop.

 www.captainphillips.nl

www.facebook.com/CaptainPhillipsNL

Bekijk hier de trailer:

 

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE ons en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 26 november 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje op je Facebook als je hebt gewonnen.

 

 

 

 

21-11-2013