Tips voor het weekend!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

 

Kino Klandestino

Ben je nieuwsgierig, hou je van verassingen en van film? Dan is het gloednieuwe evenement Kino Klandestino iets voor jou. Film kijken in een verborgen bastion op een geheime locatie. Met Vedett bier, popcorn en catering van Mannen met Baarden. De film is al bekend: Zombie: The Resurrection of Tim Zom. En nee, schrik niet, het gaat niet over bloed en hersenetende zombies maar over skateboarder Tim Zom. Een feelgood, geen feelsick film dus. Bestel een kaartje via de site en dan hoor je zaterdag waar je naar toe moet.

 

Tuig

Theatergroep Tuig maakt openlucht performances op locatie. Komende zaterdag staat de groep met het stuk ‘Breekbaar‘ in Groningen aan de Sontweg 13. Een voorstelling die zal inspelen op de locatie, de bezoekers, het weer en de sfeer. De groep zoekt altijd naar een andere, vervreemde of onlogische lokatie. In een maisveld, midden op de heide, op een gebouw, een open plek in het bos, in een kerk, een hofje of op een ponton. Een kaartje kost tien euro en daar zit een gratis drankje bij. Na afloop is er fijne muziek van Swoolish.

tuig

 

Etsy: Prints

Een fijne manier om je garderobe op te leuken met iets opvallends is iets aan te schaffen met een mooie grafische print. Een sjaal of omslagdoek bijvoorbeeld, of een leuk jurkje. Op Etsy vond ik een paar hele mooie. Bijvoorbeeld deze tuniek, dit handgeprinte jurkje, deze met grafische print, een vintage of party dress of deze t-shirt dress.

 

 

16-05-2014