The Horrible Twunts

In de UK podcast uTunes vind je elke week een nieuw nummer van een band. Deze week Nemesis van The Horrible Twunts.

Schrijver dezes vondt het wel weer eens tijd voor wat afwisseling  in de podcast. Heerlijk, die rustige pop, folk en singersongwriter liedjes maar af en toe moet de muziek ook gewoon even uit je speakers knallen.  The Horrible Twunts  (Friesland/Groningen) produceren wat je in de volksmond al gauw ‘een bak herrie’ noemt. Let dus even op het volume van je speakers voordat je het nummerbeluistert. Of juist niet, gewoon lekker hard zetten dan haalt die collega intussen maar gewoon even koffie.

Gooi wat hardcore en deathmetal in de mix, voeg nog een vleugje thrash eraan toe et voilá, de sound van The Horrible Twunts. Lekker energiek, aggressief en hard. Ze zijn begonnen in 2007 en hebben inmiddels twee EP’s uitgebracht. The Horrible Twunts in 2010 en vorig jaar kwam As One Till Death uit. Een EP waarop je kunt horen dat de band gegroeid is. Waar de eerste EP soms nog wat rommelig en wat onsamenhangend klonk is dat bij de tweede plaat helemaal weg. Je hoort een strakke metalband, met een glad, scherp maar toch vet en vol geluid waarbij alles een geheel vormt. Het nummer Nemesis is een nieuw nummer dat net is opgenomen.

http://www.thehorribletwunts.nl/index.html

https://www.facebook.com/TheHorribleTwunts

De UK zoekt elke week een nieuwe frisse, bekende of onbekende muzikant of band voor de podcast. Bij voorkeur uit Groningen maar bands uit de rest van Nederland mogen ook meedoen.

Wil jij ook in onze podcast en zo je muziek extra exposure geven? Stuur een mail naarMerel.

Luister ook naar onze vorige afleveringen:

 

 

16-10-2013