O-Bat & The Undead

In de UK podcast uTunes vind je elke week een nieuw nummer van een band. Deze week We are all insane van O-Bat & The Undead.

Donderdag 26 september ( morgen dus) presenteert Obed Brinkman ( trombonist/componist) zijn tweede album in Vera. Zijn artiestennaam is O-Bat en zijn band heeft hij The Undead genoemd. Obed is gefascineerd door het duistere, met name Zombies. De titel van het nieuwe album heet dan ook Brains for Breakfast. De muziek is niet onder één noemer te vangen. Het album bevat rock, ska, reggae en popnummers. Veelzijdig dus.

Obed nam de plaat helemaal zelf op. Thuis op zijn woonark. Met medewerking van een stuk of dertig ( voornamelijk) Groningse muzikanten, dat wel. Al die gastzangers, zangeressen en muzikanten zijn er ook bij in Vera. Dat wordt een lekker druk feestje lijkt me. Zangeres Maria Tuni doet mee op het nummer We are all insane. Een lekker langzaam ska nummer met mooie blaaspartijen.

Je kunt de band online vinden op:

http://www.o-bat.nl/

http://www.vera-groningen.nl/agenda/mainstage/o-bat-undeadcd

 

Hier vind je een videoclip van een van de nummers van het album: 

De UK zoekt elke week een nieuwe frisse, bekende of onbekende muzikant of band voor de podcast. Bij voorkeur uit Groningen maar bands uit de rest van Nederland mogen ook meedoen.

Wil jij ook in onze podcast en zo je muziek extra exposure geven? Stuur een mail naar Merel.

Luister ook naar onze vorige afleveringen:

 

 

 

25-09-2013