Noisia Invites tijdens de Koningsnacht!

De UK verloot deze week vrijkaartjes voor een geweldig feestjevan Noisia  in de Grote zaal van De Oosterpoort tijdens Koningsnacht.

Internationale acts

Na de zeer geslaagde editie vorig jaar is het wederom raak: Noisia Invites tijdens Koningsnacht! De Grote Zaal barst deze avond en nacht ongetwijfeld weer uit zijn voegen. Noisia nodigt internationaal gerespecteerde en bevriende acts uit voor een avond drum-‘n-bass, trap en electro van de bovenste plank.

Coachella

Het internationaal graag geziene Noisia heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ze draaien over de hele wereld, van grimmige clubs tot een festival als Coachella, er verscheen een special edition van het album Split the Atom op het label van deadmau5 en ze componeerden soundtracks voor videogames als Devil May Cry 5, Wipeout 2048 en Gran Turismo.

Daarnaast remixte het Groninger trio tracks voor o.a. Skrillex, Katy Perry en recentelijk nog Prodigy’s ‘Smack My Bitch Up’ en leverden ze tracks voor Korn’s ‘Path of Totality’. Vorig jaar lanceerden ze het project I Am Legion, in samenwerking met Foreign Beggars. Ook runnen ze maar liefst drie labels  (Vision, Division en Invisible) waar ze een paar van de meest interessante acts op het gebied van bass music op tekenden.

Guests: UZ, TC, Hybris, Audio en Posij

 

 

 

 

 

www.de-oosterpoort.nl/programma

 

 

Wil je meedoen?  LIKE onze facebookpagina en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 22 april 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

15-04-2014