Nieuw in de Podcast: Van Rossum Electrowerken

In de UK podcast uTunes vind je elke week een nieuw nummer van een Groningse band. Deze week: Falsch van Van Rossum Electrowerken.

 

Van Rossum Electrowerken bestaat uit twee electroveteranen uit de Groningse underground. Denk bij de muziek van dit producersduo aan harde technobeats, bizarre breakcore ritmes – of zoals ze het zelf graag noemen: Dirty Dancefloor Electro.

Van Rossum Electrowerken transformeert met hun audiovisuele liveshow de dansvloer in een waar slagveld van hooggespannen schizofrene beats, waar alle mentale stoppen doorslaan en de toeschouwer wordt achtergelaten in een staat van totale euforie. Zaterdag 13 april presenteren ze in samenwerking met Lepel Concerts hun eerste EP in de oude Vespro. De lichtshow is van VJ Pixelsync.

Aardbevingen in Groningen het gevolg van toenemende gaswinning? Kom zaterdag 13 april luisteren naar de alternatieve theorie van Van Rossum Electrowerken!

Vespro: Antillenstraat 9a

www.vanrossumelectrowerken.nl

Luister hier de hele EP op soundcloud: www.soundcloud.com/vanrossum

 

De UK zoekt elke week een nieuwe frisse, bekende of onbekende muzikant of band voor de podcast. Bij voorkeur uit Groningen maar bands uit de rest van Nederland mogen ook meedoen.

Wil jij ook in onze podcast en zo je muziek extra exposure geven? Stuur een mail naar Merel.

Luister ook naar onze vorige afleveringen:

10-04-2013