Koningsnacht

De Tip van Tim, hoe kon je ooit zonder? Wat te doen als je na koningsnacht je riem bij een wildvreemde jongen hebt laten liggen?

Beste Tim, 

Na een wilde koningsnacht werd ik maandagochtend wakker bij een vreemde jongen, en dat was nooit de bedoeling. Terwijl hij nog sliep ben ik stiekem weggeslopen, maar nu kom ik erachter dat mijn mooie riem waarschijnlijk nog op zijn kamer ligt. Hoe los ik dit op?

Heidi

 

Beste Heidi,

De term walk of shame begreep ik nooit zo goed. Je hoeft je er toch immers niet voor te schamen dat je een ander van je charmes overtuigd hebt? Alleen maar mooi juist! Lekker met je winnaarstronie genieten van de ochtendzon en thuis vervolgens wat bijslapen. Dat dat wellicht wat optimistisch van me was, blijkt hier maar weer. Soms schat je dronken ik een situatie wat mooier in dan je nuchtere ik. ‘Oei, shit, snel weg hier!’, maar ja: riem vergeten op de kamer van een jongen die je eigenlijk juist even wilt ontwijken.

Het zelfvertrouwen dat je hem hebt gegeven door in eerste instantie mee te gaan, heeft dus bij het ontwaken meteen een deuk opgelopen. De vraag is nu een beetje hoe sportief hij het oppakt. Haalt hij zijn schouders op en denkt hij ‘Still counts!’, of ziet hij zichzelf nu als een vergissing en staat hij de rest van de dag treurend voor de spiegel de onzuiverheden in zijn gezicht te tellen?

Hoe het ook zij, de werkweek beginnen met je broek op half 7 is natuurlijk geen doen, dus je moet zorgen dat je je riem terugkrijgt. Ga naar zijn huis, bel aan en vraag om je riem. Dit betekent dat je even met de billen bloot moet, maar ik geloof dat dat voor jou geen al te groot probleem zal zijn. Je schaamte zal hem goed doen en misschien leer je er zelf ook nog wat van. Misschien krijg je ook ineens wel spijt van je overhaaste slaapdronken beslissing. In dat geval kun je maar beter zorgen dat je ontbijt bij je hebt. Met spek.

Succes!

 Heb je ook een vraag aan Tim? Mail dan naar [email protected]

 

30-04-2015