Klachten over DUO? Daar is nu een meldpunt voor

Studentenvakbond slaat alarm

Klachten over DUO? Daar is nu een meldpunt voor

De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) heeft maandag een DUO-meldpunt geopend. De LSVb hoopt zo meer inzicht te krijgen in de aard en omvang van de klachten over de organisatie.
Door Giulia Fabrizi
1 oktober om 10:43 uur.
Laatst gewijzigd op 22 november 2020
om 16:17 uur.
oktober 1 at 10:43 AM.
Last modified on november 22, 2020
at 16:17 PM.

De LSVb hoort vooral veel klachten over de lange wachttijden aan de telefoon. Bovendien blijken studenten die vragen stellen over hun studielening nogal eens verkeerd te worden geïnformeerd. Dat kan zo niet langer, vindt de studentenvakbond.

‘DUO is een belangrijke organisatie voor studenten. Via DUO lenen ze het geld waar ze van leven en DUO beheert hun schulden. Als daar iets mis gaat, komen studenten in ernstige problemen’, zegt LSVb-voorzitter Alex Tess Rutten.

Door een meldpunt te openen, hoopt de studentenvakbond een duidelijker beeld te krijgen van wat er bij DUO speelt en hoe groot de problemen nu daadwerkelijk zijn. 

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties