Gratis naar Het Nationale Toneel

Bij de UK verloten we deze week twee vrijkaartjes voor de theatervoorstelling 'De Prooi' van Het Nationale Toneel in de stadsschouwburg.

Theaterhit

De Prooi, een voorstelling geïnspireerd op het succesvolle boek van Jeroen Smit (die in Groningen bedrijfskunde studeerde en nu werkzaam is aan de RUG) over de ondergang van ABN Amro.

In 2011 was De prooi een heuse theaterhit. ‘Het schetst een ontluisterend beeld van de bankwereld, maar houdt ons tegelijkertijd een spiegel voor. (…) Dit is een harde les in de vorm van aantrekkelijk toneel.’ (De Telegraaf)

De_Prooi_sc__nefoto___s_Nationale_Toneel_fotograaf_Carli_Herm__s_Unit_CMA7 632x321

 

Het hedendaagse koningsdrama laat zien hoe arrogantie, besluiteloosheid en roekeloze ambitie een Nederlands instituut vernietigen. ‘Zo voegt het met actueel en goed gemaakt theater iets wezenlijks toe aan het maatschappelijk debat: de menselijke kant.’ (Trouw).

Het Nationale Toneel herneemt dit belangwekkende stuk met opnieuw Mark Rietman in de rol van Rijkman Groenink.


Wil je meedoen?  LIKE onze Facebookpagina en reageer op hetbericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 13 mei 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.
20-05-2014