Gratis naar Cabarestafette

Bij de UK verloten we deze week 2 vrijkaartjes voor de Cabarestafette op vrijdag 13 december in de Oosterpoort.

Wil je verrast worden door jong cabarettalent en misschien wel dé grote nieuwe cabaretsensatie zien? Dan moet je naar de Cabarestafette komen. Er zijn drie uiteenlopende acts en er is muziek van Pica DJ. Tijdens Cabarestafette krijgen jonge talenten de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Bekende cabaretiers die ooit deelnamen zijn o.a. Bert Visscher, Theo Maassen en Jochem Myjer.

In Groningen zijn de volgende cabaretiers te zien:

De Partizanen

Winnaars van de jury- én publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2013. “Thomas Gast en Marijn Scholten zijn een aantrekkelijk en energiek duo. Hun voorstelling bestaat uit een aaneenschakeling van geestige scènes”, aldus de jury.

Eva Crutzen

U kunt Eva Crutzen kennen van de televisieprogramma’s ‘Rekenroos’, ‘Snuf de Hond en de ijsvogel’ en ‘Flikken Maastricht’. Daarnaast stond zij op vele festivals. In 2012 won ze de publieksprijs op het concours om de Wim Sonneveldprijs met haar eerste cabaret-programma ‘Hoogtevrees’.

Martijn Koning

Martijn Koning is sinds 2006 lid van de Comedytrain. Hij combineert snedige one-liners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert hij door de wereld in zijn hoofd die afwisselend pijnlijk herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Daarnaast schrijft hij teksten voor televisieprogramma’s zoals ‘Dit was het nieuws’.

Wil je meedoen? Ga naar het bericht op onze Facebookpagina, LIKE ons en reageer op het bericht dat op onze timeline staat. Vertel ons waarom jij vindt dat je moet winnen. Dat kan tot dinsdag 10 december 12.00 u. Je krijgt van ons een seintje via Facebook als je hebt gewonnen.

 

 

 

 

05-12-2013