Dit weekend: Battle of the bitches, Superdraw en meer!

Ga je iets doen dit weekend of blijf je lekker achter je laptop? Wat het ook wordt, je krijgt van de UK iedere week een handjevol uitgaans- en lifestyletips om je niet te vervelen!

Battle of the Bitches

Neeee, helaas mannen, het gaat hier niet om echte ‘catfights’ tussen vrouwen maar een wedstrijd die wordt beslecht aan de draaitafels. De ‘bitch’ dj’s wisselen elkaar steeds af. Aan jou als luisteraar de beslissing wie de beste is. En om duidelijk te maken dat het hier zeker geen women-only, feministische avond is: het is tevens Beardy Night. Voor elke centimeter baard krijg je 1 euro korting. Dus heren, ga snel naar Vespro voor de beste Glitch, Dubstep, Oldskool Hardsyle, Oldskool Techno, Rock, HipHop en voor de beste vrouwen natuurlijk!

battle

 

Superdraw

De opening met oesters heb je jammer genoeg al gemist. Toch is het wel de moeite waard om nog naar de expositie te gaan in galerie Sign. Superdraw! heet de tentoonstelling en er wordt werk getoond van vier tekenaars die in hun werk verder gaan dan de tekening zelf. Hun werk verwijst naar wetenschap, geschiedenis, techniek, psychologie en vermengt zich met andere media zoals animatie, video, literatuur, cartoons en graphic novels. Je kunt werk zien van Maurits van Putten, Joost Bakker, Styrmir Örn Godmundsson en Bart Nijstad.

superdraw

 

Terrible, painfull, awkward.

Het is wel weer eens tijd voor opvulling van loze uurtjes van verveling, in de wachtruimte, aan je bureau, als je eigenlijk moet studeren maar geen zin hebt en de afwas ook al hebt gedaan, of gewoon omdat je zin hebt om je brein te vullen met zinloze informatie en plaatjes. Dat mag. Af en toe. Niet te vaak anders wordt je brein lui. Goed dan, daar gaan we: Self-Portraits Done To A Different Drug Every day, terrible real estate photographs, painfully awkward band photos65 Amazing Facts That Will Blow Your MindCelebrities Look Much Different In Real Life Than In The Magazines.

fout2

Etsy: Rok

New York Fashion week is net voorbij en we gaan meteen door naar de Londen Fashion Week. In de hogere modesferen zijn ze nu bezig met de komende herfst en winter dus behalve dat het leuk is om naar te kijken heb je er praktisch gezien nog niet zoveel aan. Het wordt tenslotte eerst nog lente. Mijn tip: hip en ideaal voor een tussenseizoen ( niet te koud, niet te warm) is de iets langere rok. Tot net over de knie zeg maar. Bij voorkeur in leer of een mooie kleur, met een simple t-shirtje, en platte schoenen of birkenstocks. Hier alvast een aantal gevonden rokken op Etsy.

 

 

21-02-2014