Word jij ons nieuwe student-bestuurslid?

Draag je de RUG een warm hart toe, maar vind je het ook belangrijk dat er een kritisch en onafhankelijk journalistiek medium is op de universiteit? En wil je je daarvoor inzetten?

Solliciteer dan als student-lid van het stichtingsbestuur van UKrant. Als student-lid denk je en beslis je mee over de organisatie van UKrant en behartig je de belangen van de redactie.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een penningmeester, een secretaris en drie algemene leden, onder wie twee studenten. Het bestuur vergadert zo’n vier keer per jaar.

Dit is een unieke kans om mee te denken over het functioneren van een universitair journalistiek platform met een achterban van ruim 40.000 medewerkers en studenten. En: het staat goed op je CV.

De kandidaat:

  • weet wat er leeft onder studenten
  • is betrokken en niet bang zijn/haar zegje te doen
  • kijkt met een frisse blik
  • heeft affiniteit met de journalistiek

Goed om te weten: Je hoeft niet over (veel) bestuurlijke ervaring te beschikken.

Interesse?

Als je interesse hebt, stuur dan een motivatiebrief met CV naar Berend Roorda, secretaris van het stichtingsbestuur ([email protected]).

Ook kan je met hem contact opnemen als je meer informatie wilt (telefoon: 050-3637040).

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties