UKrant zoekt enthousiaste student-redacteuren

Ben je nieuwsgierig? Vind je schrijven leuk? Sta je middenin het studentenleven? Dan is werken voor UKrant iets voor jou.

Wij zijn op zoek naar studenten die op regelmatige basis nieuws- en achtergrondverhalen willen schrijven over de RUG en het studentenleven in Groningen.

Wat we van je verwachten?

Enthousiasme vooral. En natuurlijk affiniteit met nieuws en schrijven, evenals een ‘antenne’ voor leuke en boeiende verhalen. Journalistieke ervaring is geen voorwaarde, wel een pre. We gaan er ook vanuit dat je tijd voor ons hebt, ongeveer een dagdeel per week.

Wat je van ons mag verwachten?

Je maakt deel uit van een leuk, gezellig en dynamisch team van student-redacteuren, videomakers, fotografen, freelancers en vaste redacteuren. We zorgen ervoor dat je je schrijfkwaliteiten verder kunt ontwikkelen.

Niet onbelangrijk: je doet het niet voor niets, er staat een leuke vergoeding tegenover.

Heb je interesse?

Stuur dan uiterlijk vrijdag 27 januari 2023 onder vermelding van ‘student-redacteur’ een e-mail naar redactie@ukrant.nl met daarin de volgende gegevens:

Voor- en achternaam
Geboortejaar
Studierichting
Telefoonnummer

En natuurlijk een korte motivatie, je cv en eventueel eerder geschreven artikelen.

Wij nemen dan snel contact met je op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reacties met een link worden beoordeeld en kunnen worden geweigerd. / Comments containing a link will be reviewed and may not be published.

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in