Vier Halloween met De Grote UKrant Pompoensnijcompetitie

Lugubere heksen, bloederige bruiden, spookachtige skeletten en vele andere huiveringwekkende figuren. Je raadt het al: Halloween komt er weer aan! 

Natuurlijk horen bij Halloween ook griezelige, uitgeholde pompoenen. Ditmaal niet om kwade geesten af te weren (zoals men vroeger deed) maar als wedstrijd. UKrant houdt namelijk een pompoensnijcompetitie!

Ga samen met je vrienden – of alleen – aan de slag om een zo creatief mogelijke pompoen te maken, stuur je foto’s in en wie weet win jij wel kaartjes voor Walibi Fright Nights! (als je durft)

Hoe werkt het?

  • Maak een Halloween-achtige pompoen. Dit houdt in dat je een gezicht kerft in de pompoen, op een door jou bedachte manier. Je kunt kiezen voor iets griezeligs, maar ook voor iets kunstzinnigs. Je mag zo creatief zijn als je wil!
  • Belangrijk! Maak foto’s tijdens het proces (dan weten we zeker wie de pompoen maakt) en natuurlijk van het eindresultaat. Van het resultaat willen we twee foto’s: één van de pompoen en één van de pompoen met een waxinelichtje erin. (Extra punten wanneer je er zelf ook op staat!)
  • Stuur je foto’s voor 25 oktober op naar pumpkin@ukrant.nl.
  • Begin week 43 laat de jury weten wie er met de prijs vandoor gaat.
  • De winnaars van de pompoen-uitsnij-wedstrijd winnen tickets voor Walibi Fright Nights. We geven in totaal vier tickets weg. Deze zijn geldig op zaterdag 30 oktober. Deze datum kun je niet aanpassen. Hou deze dag dus vast vrij. Haunted houses (attractie tijdens Walibi Fright Nights) en het vervoer naar Walibi zijn niet inbegrepen. 

Waar letten we op?

  • Hoe hard wij schrikken (vallen de juryleden van hun stoel? Goed gedaan).
  • Hoe goed de pompoen bij Halloween past.
  • Creativiteit en algehele uitstraling.

LET OP: Voor Walibi Fright Nights heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

Engels

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties