UB weer elke dag tot in de avonduren open

De UB is vanaf deze week weer elke dag tot in de avonduren open. Door de versoepelingen van de coronamaatregelen, kunnen studenten vaker een studieplek bemachtigen.

Wie de laatste maand nog hard aan de bak moet, kan dat sinds deze week weer tot tien uur ’s avonds doen. Sinds maandag is de bibliotheek elke dag van de week, ook in het weekend, van half negen ’s morgens tot tien uur ’s avonds geopend.

Studenten die naar de bibliotheek willen, moeten nog wel vooraf een plek reserveren. Ook blijft het dragen van een mondkapje verplicht tot je aan een studieplek zit en moet er onderling afstand worden gehouden. Tijdens de tentamenperiode van 5 juni tot en met 27 juni zal ook het Harmoniegebouw weer in de weekenden open zijn.

CMB

Behalve de bibliotheek in de binnenstad, is ook de Centrale Medische Bibliotheek (CMB) weer geopend. Studenten kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen half negen ’s morgens en vijf uur ’s middags in de CMB terecht. Dat kan zowel voor het lenen van boeken, als voor een studieplek die vooraf gereserveerd moet worden.

Medische studenten die met een medestudent willen studeren, kunnen in de CMB ook groepsruimtes voor maximaal twee personen reserveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in