Runnersworld Groningen wordt RunX Groningen: de sporter staat centraal

Na 15 jaar een nieuwe naam voor de grootste hardloopwinkel van het Noorden! Runnersworld Groningen wordt RunX Groningen en zet de sporter nog meer centraal.

Alwin Dijk, eigenaar van de hardloopzaak aan het Hoornsediep in Groningen heeft de franchiseformule Runnersworld verlaten. Samen met zes winkels zijn wij een nieuw winkelconcept RunX begonnen. Dé plek voor de hardloper en/of wandelaar die zijn of haar sport serieus neemt.

De winkel richt zich vooral op hardlopers en wandelaars, adviseert over de aanschaf van nieuwe schoenen, kleding en sportaccessoires. Daarnaast biedt de winkel een totaalpakket; van trainingen en (gepersonaliseerde) trainingsschema’s tot advies van een fysiotherapeut of sportspecialist.

RunX en WNDL hebben zich gespecialiseerd in het aanmeten van hardloopschoenen van A-merken en sportieve wandelschoenen via een uitgebreide voet- en loopanalyse. Hierbij word nadrukkelijk gekeken naar de belastbaarheid van de sporter.

Hardlopend Groningen kan bij RunX Groningen rekenen op een advies dat er toe doet!

In 15 jaar tijd zijn we de grootste hardloopwinkel van het Noorden geworden. Sporters komen voor het advies en specialisme naar het Hoornsediep.

Na een grondige verbouwing is alles aangepakt en zijn we 600 vierkante meter groter geworden. Een nieuwe vloer en een nieuw plafond, maar ook nieuwe indoortestbanen. De vijf testbanen zijn verlengd tot 30 meter. Nieuwe high speed camera’s leggen het looppatroon vast.

Nieuw is ook ons 5D-Looplab, met onder meer een loopband. We gaan hiermee nog weer een stap verder in ons persoonlijke advies; het maken van een analyserapport, afstemming met paramedici, looptechniek en sportprestatieverbetering. Met een volledige belastbaarheidsanalyse, uitgebreider dan de loopanalyse, nemen we elke loper onder de loep om zo prestatie, bewegingspatroon en kennis te verbeteren.

Nieuw: uitbreiding grote collectie wandelschoenen bij WNDL.

Doordat de winkel 600 vierkante meter groter is geworden, zijn we uitgebreid met alle producten voor de wandelsport. Met een nieuwe naam: WNDL. Binnenkort wordt de nieuwe site www.wndl.nl actief.

Wij zijn al gespecialiseerd in voeten en looppatronen, en in de behandeling van blessures. Dus de stap naar wandelschoenen is een kleine stap voor ons. We hebben grote wandelmerken zoals Lowa, Meindl, Hanwag en Salomon. Voor eigenaar Alwin (oud-marinier en wandelaar) was dit een wens die in vervulling ging.

WNDL de enige wandelwinkel die aan het PIETERPAD ligt! Test je wandelschoen op onze indoor wandeltestbaan en op het PIETERPAD.

RunX | WNDL | Loopplezier
Hoornsediep 127 | GRONINGEN | (050) 52 61 001 | INFO@RUNXGRONINGEN.NL

Meer informatie? Kijk op:
RunX www.runx.nl
WNDL www.wndl.nl
Loopplezier www.loopplezier.nl

Abonneer
Laat het weten als er

De spelregels voor reageren: blijf on topic, geen herhalingen, geen URLs, geen haatspraak en beledigingen. / The rules for commenting: stay on topic, don't repeat yourself, no URLs, no hate speech or insults.

guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties