Paterswoldsemeer: ontdek ons varend terras

Stap aan boord van een wel heel bijzondere boot op het Paterswoldsemeer – opstap Groningen – en je waant je meteen in een andere wereld. Een boot die lijkt op een varend terras en van waaraf je kunt genieten van het uitzicht, het water, de mooie omgeving en je bijzondere gezelschap.

Het genieten begint meteen met een heerlijk welkomstdrankje en een gastvrije kapitein en matroos. Jullie varen op jullie eigen privéterras een prachtige route en onderweg zijn er lekkere hapjes en drankjes. Zo wordt dit een heel ontspannen uitstapje van begin tot eind. Pak ook vanaf het terras een sup en peddel jouw rondje over het Paterswoldsemeer. Zwemkleding kan ook mee, want er is een zwemtrap aanwezig. Het terras heeft ook een dakje dat dicht kan bij een eventueel buitje. 

Je kunt je vaartochtje en je culinaire wensen helemaal zelf en op maat afstemmen of kiezen voor een van de pakketten voor borrel en barbecue, borrel en hapjes, bierproeverij en hapjes, varen en borrel of vergaderen en lunch. Van een tochtje op dit meer wil je alleen maar meer! Ideaal voor een bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest, vergadering (+lunch), teambuilding, brainstormsessie of gewoon zomaar zonder reden, al vanaf €12,95 p.p. Het terras biedt plek voor 6-18 personen. Wie neem jij mee? Reserveer jouw tijdslot op www.thelake.events.