Studenten

Leer mensen kennen via de Friend-o-matic Pubquiz

15 maart om 18:08 uur.
Laatst gewijzigd op 29 maart 2021
om 12:46 uur.
maart 15 at 18:08 PM.
Last modified on maart 29, 2021
at 12:46 PM.

Nee, je bént niet alleen. Maar omdat het toch lastig is – en spannend – om vrienden te maken, lanceren UKrant en HanzeMag de Friend-o-matic. Een ontspannen manier om mensen te leren kennen die net als jij openstaan voor contact. 

Wat gaan we doen? We vragen iedereen die nog wel een extra maatje kan gebruiken, zich aan te melden. We stellen je dan wat vragen over jezelf en koppelen je daarna op basis van je interesses aan drie andere studenten. Met dat team doe je mee aan de Friend-o-matic Pubquiz van UKrant op 1 april 2021 (nee, géén grapje!). Dat kan van 16 – 26 maart. Na je inschrijving krijg je een mail met informatie over je team en het verloop van de avond.

De eerste honderd studenten die meedoen krijgen een gratis bierpakket, beschikbaar gesteld door de Groningse bierbrouwers Baxbier en Grunnbier. De winnaars mogen bovendien als gezamenlijk uitje op professionele wijze een auto in elkaar meppen bij Autosmash Groningen.

En daarna? We hopen natuurlijk dat de terrassen weer snel open zijn, dat je elkaar in het Noorderplantsoen kunt ontmoeten of bij elkaar kunt eten. In elk geval krijg je nog wat tips en suggesties voor vervolgactiviteiten, zodat je gemakkelijk het contact in stand kunt houden. 

Het exacte tijdstip van de Friend-o-matic Pubquiz krijg je per mail. Maar blok in elk geval de avond van 1 april in je agenda!

Toch nog vragen? Mail dan naar friendomatic.uk@gmail.com

We zien je graag op 1 april!

De Friend-o-matic pubquiz wordt gesponsord door Grunnbier en Bax Bier.

English